Dick Dompeling, Directeur Zetacom – CEO of the Year!

Dick ceo

Dick Dompeling, Directeur Zetacom – CEO of the Year!

Alle medewerkers van Zetacom zijn heel erg trots op Dick Dompeling, omdat hij door ict-vakblad Computable is genomineerd voor CEO of the Year.

CEO of the Year

Zetacom, door Dick Dompeling in 2003 opgericht, is onder zijn leiding uitgegroeid tot een onderneming met ca. 140 medewerkers. Als systemintegrator van communicatie-oplossingen in de zorgsector en als exclusief distributeur van cloudtelefonie-oplossing NFON is Zetacom een prominente leverancier van communicatie-oplossingen in Nederland. Dicks onvermoeibare zoektocht naar het beste voor zijn klanten ligt aan dit succes ten grondslag. Inmiddels bijna 25% van alle Nederlandse ziekenhuizen klant en is NFON al bij meer dan 500 klanten in Nederland operationeel.

Daarnaast initieerde Dick in 2015 het trainingsprogramma voor technische studenten – de Zetacom Academy – om zowel vroegtijdig schooluitval te voorkomen als onderwijs beter op de praktijk aan te laten sluiten. Voor de beste ondersteuning aan klanten is onderling contact tussen de 140 medewerkers essentieel. In Zetacoms nieuwe onderkomen in de Dutch Innovation Factory zijn allerlei inspirerende ruimtes om te sparren en een goed uitgeruste game-room ingericht
Andere bedrijven onderstrepen Zetacoms aanpak en keuzes. Zo nam Gilde Healthcare vorig jaar een meerderheidsaandeel in Zetacom om de positie in de zorgsector nog verder uit te bouwen. Op 3 maart jl. maakte Deutsche Telekom bekend NFON cloudtelefonie in te zetten voor kleinere ondernemingen ter vervanging van hun bestaande ISDN-systeem. Dick opende het offensief voor Nederlandse bedrijven.

Ondanks het succes is Dick Dompeling nog steeds een directeur zonder poespas, die zelf op een trapje gaat staan om het licht in een toilet te vervangen. Ook buiten het werk geeft Dick haarfijn de grenzen aan – als bondsscheidsrechter in Zuid-Holland en bij de Leiderdorpse hockeyclub Alecto.

In totaal zijn er tien ceo’s genomineerd door een jury. De winnaar wordt bepaald op basis van een beoordeling van de jury en door het aantal stemmen van het publiek. U kunt tot 10 oktober 2016 uw stem uitbrengen op Dick Dompeling, als CEO of the Year. De winnaar wordt tijdens een spectaculaire awardsshow op 1 november 2016 bekend gemaakt.

https://www2.computable.nl/computableawards/stem/